fbpx
skip to Main Content
Menu

Bloementour

Bloemen, ze zijn hét handelsmerk van de Bollenstreek. Vanaf eind maart tot medio mei, opent de bloementuin het Keukenhof jaarlijks haar deuren. En dat is niet voor niets. In deze periode staan in de Bollenstreek duizenden bollenvelden in bloei. Een prachtig gezicht. Ervaar dit unieke stukje Nederland zelf tijdens de Bloementour (in 2023 te boeken van 23 maart tot 14 mei).

Ervaar de bollenstreek

Ervaar de bollenstreek van 08:00 tot 15:00 incl. een bezoek aan het Keukenhof. Vanaf eind maart tot medio mei, is de Bollenstreek op zijn mooist. Het seizoen begint met heerlijk geurende hyacinten velden, gevolgd door de felgele narcissen velden. Afhankelijk van het weer komen rond half april ook de tulpen boven de grond. Door de verscheidenheid aan kleuren levert dit een waar schouwspel op. Het is niet voor niets dat jaarlijks honderden toeristen rond deze tijd naar Nederland komen. Harry, zelf oud bloembollenkweker, weet waar de velden het mooist in bloei liggen en neemt je graag mee op ontdekkingstocht door de bollenstreek.

Het programma

08:00: U wordt opgehaald bij je hotel of andere opgegeven locatie.
08:00 – 10:00: tour door de bollenstreek. Ontdek de mooiste plekjes en schiet dé perfecte foto.
10:00 – 11:00: bezoek bloembollenkwekerij. Ontdekt het proces achter de kleurrijke velden en pluk je eigen bosje bloemen in de pluktuin.
11:15 – 15:00: bezoek Keukenhof, de mooiste tuin van Nederland
15:00: U wordt teruggebracht naar je hotel of andere gewenste locatie.

Deze tour is ook te boeken vanaf 12:00 uur, je wordt dan om 18:00 terug gebracht.

Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact op met Harry en bespreek je wensen.

Deze tour is te boeken vanaf €129,- p.p.
harrystours-bloementour
IMG_1465 (1)
Back To Top